Vakantiehuis huren op Ameland! Vakantiehuis huren op Ameland!

Boekingsvoorwaarden

Bij een boeking gelden de volgende boekingsvoorwaarden.

1. Dag van aankomst en vertrek

De wisseldag voor een week verhuur is op zaterdag tenzij anders is aangegeven. Het tijdstip dat u uw vakantieverblijf kunt betrekken en dient te verlaten: aankomstdag na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

2. Midweek- en weekendverhuur

FINT wordt tijdens Nederlandse en Duitse schoolvakanties per week verhuurd. Mid- en weekendverhuur is mogelijk indien voor de gewenste periode een midweek/weekend prijs is aangegeven. Midweekverblijven duren van maandagmiddag 15.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur. Weekenden van vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur.

3. Afkoelingsperiode

Wij willen u er op wijzen dat boekingen die u via deze website maakt definitief zijn. De zogenoemde 'afkoelingsperiode', die in de wet 'kopen op afstand' wordt genoemd, is niet van toepassing op boekingen die u via deze site maakt.

4. Boekingskosten

Er zijn geen boekingskosten.

5. Waarborg

Wij vragen een waarborgsom van 200,- Euro, te voldoen een maand voor aanvang van de huurperiode samen met de resterende huursom.

6. Bevestiging en aanbetaling

De reisovereenkomst komt tot stand op het moment dat de verhuurder de schriftelijke bevestiging van uw reservering, tevens factuur, aan u heeft verzonden. Aanbetaling: om uw reservering te bevestigen vragen wij een aanbetaling van 50% van het totale bedrag bij reservering. Tweede helft van het bedrag en borgsom dient u 6 weken voor aanvang van de huurperiode te voldoen. De huurprijs is exclusief 65,- Euro voor de verplichte eindschoonmaak.

7. Betaling

Uiterlijk 8 dagen na ontvangst van de bevestiging dient 50% van de reissom betaald te zijn. Het restant van de reissom dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de huurperiode betaald te zijn. Bij reservering binnen 6 weken voor aanvang van de reis moet per omgaande de gehele reissom worden voldaan door overschrijving op bankrekening:

Rabobank

t.a.v. Het Anker N.V

Rekeningnr: 1580.54.482

IBAN nr: NL75 RABO 0158 0544 82

In spoedgevallen door telefonische overboeking naar onze bank.

Als u 2 termijnen niet op tijd heeft voldaan, behoudt de verhuurder zich het recht voor de reservering te annuleren.

8. Annulering

Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze kosten worden als volgt berekend:

- 30% van de reissom bij annulering tot 42 dagen voor aankomst.

- 60% van de reissom bij annulering tot 28 dagen voor aankomst.

- 100% van de reissom bij annulering binnen 28 dagen voor aankomst of bij niet verschijnen.

9. Annuleringsverzekering

Deze kunt u afsluiten bij uw eigen verzekering.

10. Huisdieren

Indien u een huisdier wilt meenemen, dient u dit in overleg te doen met de verhuurder. In overleg is maximaal 1 hond toegestaan. Huisdieren (max. 1 hond) zijn in overleg welkom in FINT en in de tuin, maar wij vragen u om de overlast voor bewoners en omgeving te beperken en de behoefte elders te laten doen en op te ruimen. Voor huisdieren wordt een bedrag van 45 Euro per verblijf in rekening gebracht.

11. Autovervoer

Mocht u een auto mee naar Ameland willen nemen, dan adviseren wij u vroegtijdig een plaats op de boot te reserveren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rederij Wagenborg tel. 0519-546111 (www.wpd.nl). Wanneer u belt om te reserveren, is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben:

- Kenteken van uw auto.

- Op welk tijdstip u op de dag van aankomst en vertrek overgezet wenst te worden.

- Het aantal personen.

12. Disclaimer

De verhuurder besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie. De inhoud van deze website wordt zorgvuldig gecontroleerd en regelmatig geactualiseerd. Toch kan het gebeuren dat sommige informatie verouderd of niet correct is, of dat informatie ontbreekt. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Eventuele foutieve vermelding van prijzen en/of beschrijvingen, vallen buiten de verantwoordelijkheid van de verhuurder en maken de desbetreffende aanbiedingen ongeldig.

13. Hulp bij boeken

Als u speciale wensen heeft of als er onduidelijkheden zijn bij het invullen van het boekingsformulier neem dan contact op de verhuurder per e-mail of telefonisch onder nummer #31 (0)6-39856463.